Borba giganata za prvi trofej u sezoni! A ti je iskoristi da na tiket staviš MEGA kvotu!

PSŽ Mbape Kavani Nejmar
PSŽ je i zvanično novi šampion Francuske (FOTO: Mike Hewitt/Getty Images)

PSŽ je promenio trenera i na čelo je stigao Tomas Tuhel, a sada se bore za prvi trofej u sezoni sa Monakom. Dok je na programu klasik francuskog fudbala ti možeš ozbiljno da zaradiš.

Nejmar, Mbape, Kavani i drugovi su veliki favoriti u ovom meču, a kvota na PSŽ je samo u okviru Meridian bonus kvota 1.95!

Ova kvota je i za 30% veća od ponuda drugih kladionica, a šta tek reći za Jovetićev Monako? Opet su otišli neki bitni igrači poput Fabinja koji je pojačao Liverpul, ali tim iz kneževine je uvek znao adekvatno da zameni svoje najbolje fudbalere.

Veliki su autsajderi u ovom meču, u duelu sa velikim zvezdama fudbala koje nastupaju za Parižane, a kvota na Monako je neverovatnih 5.14!

U Super kupu Francuske, u borbi za prvi trofej u Francuskoj u ovoj sezoni mnogi očekuju duel sa mnogo golova. Ako i ti veruješ da će to biti slučaj, da će Falkao, Jovetić i Tilemans sa jedne, a Nejmar, Mbape i Kavani sa druge strane davati golove – kvota na 3+ je odlična!

Ko god misli da će timovi krenuti otvoreno i da ćemo ovde od prvog minuta gledati napadački fudbal u Meridianu ima idealnu kvotu. Samo u ovoj kladionici možeš da se kladiš na ishod posle 10 minuta meča – a ako Monako povede možeš devet puta da uvećaš svoj ulog.

Tu je naravno i klađenje na strelce gola u ovom meču, kvote na obe ekipe kada je prvi gol u pitanju, te konačan ishod u prvom poluvremenu, broj golova obe ekipe, a za one najhrabrije i klađenje na tačan rezultat.

Svi koji vole da kombinuju biće zadovoljni jer je ponuda duplih igara nikad veća, zato pravac u Meridian po tiket.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime