Miloš Biković ponovo stavlja bokserske rukavice, a u Beogradu će opet “cvetati tikve”

boks-bikovic-borovcanin
Miloš Biković će biti promoter Svetskog prvenstva u boksu koje se naredne godine održava u našoj zemlji (Foto: Meridian)

Nenad Borovčanin predsednik Bokserakog saveza Srbije, Miloš Biković, popularni glumac i Jug Radivojević, direktor Beogradsko dramskog pozorišta, najavili su lep događaj koji će poslužiti kao promocija velikog spektakla koji čeka glavni grad Srbije naredne godine.

Predstava “Kad su cvetale tikve” biće dostupna gledaocima 24. decembra, a prenos će biti omogućen putem lajv prenosa.

Karte će se naći u prodaji već od 25. novembra.

– Sedmu godinu zaredom, “Beogradsko dramsko pozorište” igra nadaleko čuvenu predstavu. Jedna od glavnih tema je boks i sa BSS i ruskom federacijom dogovor je da to bude uvod u Svetsko prvenstvo. Predstava “Kad su cvetale tikve” je nešto najbolje iz Beogradskog dramskog sa Bikovićem na čelu kao glavnim glumcem – kaže Jug Radivojević.

boks-vuk-radivojevic-borovcanin
Predstava “Kad su cvetale tikve” je omiljena svim ljubiteljima boksa (FOTO: Meridian)

Nenad Borovčanin, predsednik BSS rekao je da se nada da će se u ovakvim projektima priključiti i prijatelji iz Rusije.

“Kad su cvetale tikve” je omiljena predstava svakog boksera. Sledeće godine opet cvetaju tikve kada bude Svetsko prvenstvo u boksu u Beogradu. Tu je Biković, nakon Dragana Gage Nikolića i drugih. Ovo je povratak boksa na velika vrata, ali i poziv da se mladi bave ovom plemenitim veštinom. Verujem da će nam se pridružiti prijatelji iz Rusije koji će nam pomagati u ovakvim projektima i da ćemo raditi na zbližavanju dva naroda – istakao je Borovčanin.

boks-kad-su-cvetale-tikve-bikovic-borovcanin-radivojevic
Biković je istakao da je o životu mnogo naučio upravo zahvaljujući boksu (FOTO: Meridian)

Zahvaljujući saradnji sa Bokserskim savezom Srbije i “Arhangel” studijom, Beogradsko dramsko pozorište prenosiće predstavu direktno sa Velike scene „Olivera i Rade Marković“.

– Boks mlade i agresivne ljude pomaže da se izgrade u muškarce. Boks je plemeniti sport i uči vas da budete brzi i jaki i da negativne porive kanališete. Dok sam spremao uloge shvatio sam koliko je važan – zaključio je glumac Miloš Biković.

Bokserski savez Srbije uključio se u ovaj projekat kao ekskluzivni partner jer je boks dominantna tema ove kultne predstave, a razlog zašto se ova promocija dešava je Svetsko prvenstvo u boksu koje će sledeće godine biti održano u Beogradu.

Pantelić Vidiću: Nismo to od tebe očekivali…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SRBIJA – RUSIJA | Meridian PES Predictor #11 | @Beki ​

3 KOMENTARA

  1. Ovo ce biti super projekat,uz naseg najboljeg glumca Milosa Bikovica promocija boksa uz predstavu “Kad su cvetale tikve” i saradnja sa ruskim partnerima….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime