Borba Enronija Džošue i Kubrata Puleva verovatno će dobiti novo mesto održavanja, a trenutno se kao jedna od opcija razmatra i Hrvatska.

Dva boksera je trebalo da se bore 20. juna na stadionu Totenhema. Međutim, pandemija koronavirusa je odložila spektakl.

Borba za nekoliko pojasa i titulu svetskog šampiona je odložena početkom aprila, a nov termin još uvek nije poznat.

Ne samo to, još uvek je neizvesno da li će se Englez i Bugarin boriti na ostrvu. Zanimljiva destinacija je Pula i ona se trenutno razmatra.

– Za sada, naš fokus je da se borba održi u Velikoj Britaniji. Ako to ne bude bilo moguće, razmotrićemo druge opcije. Hrvatska je dobra lokacija i razmišljamo o tome – poručio je Edi Hern, Džošuin promoter.

On je dodao da se ne očekuje da do borbe dođe u periodu blizu prvobitnom.

– S obzirom na to da je sve neizvesno, ne mislim da će Džošua u ring pre septembra. Čak je verovatnije da će se to dogoditi tek u oktobru ili novembru.

Inače, ovo nije prvi put da se borba odlaže. Tačnije, ona je jednom već otkazana. Prethodni put kada je Pulev stekao pravo da se bori za titulu, 2917. godine, zbog povrede je morao da se povuče.

Božović: Katai je uz Deju i Piksija jedan od najvećih koje sam video

OBAVEZNO POGLEDAJTE – SPORTSKE PRIČE Pirlo: Spavao sam i igrao igrice, a onda osvojio Mundijal

38 KOMENTARA

  1. Šta novac radi… Po ceni ne znam čega meč se mora održati…. Najbolje u Hrvatskoj… Tamo ionako nema zaraženih niti su ih imali…

  2. Odlican destinacija da se odrzi takmicenje samo sto mi bas i ne deluje ostvarivo jer uglavnom poni boksuju po Engleskoj ili Nemackoj

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime