BOGDANOVIĆ SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE: U plej-ofu nema vremena za oporavak, zaboravimo na prošlu sezonu!

bogdan bogdanović-atalanta-nba
Bogdanović želi da se takmiči sa najboljim šuterima U NBA!(FOTO: Guliver Images)

Srpski košarkaš, Bogdan Bogdanović, polako ali sigurno priprema se za novu NBA sezonu, posle duge pauze, čije je dobar deo proveo u Srbiji.

Kada se sezona završila, Bogdanović je došao u Srbiju, gde je odmarao i organizovao novi kamp za decu.

Preuzmi Meridian sport aplikaciju i odmah dobijaš neverovatan i potpuno besplatan bonus od 2.500 RSD za klađenje!

Sada se Bogdanović dotakao brojnih tema, a govorio je i o svom kampu i njegovom značaju.

– To je poruka koju želimo da pošaljemo deci. Hteo sam da im pokažem kako je zapravo kada ste na parketu. Košarka je prava igra, nije video igra. Hoću samo da uzvratim, jer mi je košarka mnogo dala. Košarka mi je pomogla da naučim engleski jezik, napravila me je da budem čovek kakav sam danas, pomogla mi je da proputujem svet, upoznam mnoge ljude, naučim o drugim kulturama – rekao je Bogdanović i dodao:

– Možete da naučite mnogo i da zaradite mnogo novca. Ima i loših stvari kao i na svakom drugom poslu, a ja hoću da pomognem deci da razumeju košarku – rekao je Bogdanović za “Atletik”.

bogan bogdanović-intervju-nba-kamp
Bogdanović je spreman za novi izazov (FOTO: Starsport)

Prisetio se Bogdanović čak i svog detinjstva.

– Gledao sam svoje idole kada sam bio mali i hteo sam da budem kao oni. Igrao sam mnoge sportove, ali u košarku sam se zaljubio. Igrao sam i fudbal, odbojku, rukomet, bio sam dobar u svim sportovima, bio sam pravi sportista.

Igrao je povređen u plej-ofu, ali ističe da mu nije žao.

– Povredio sam se u jednom trenutku, ne sećam se šta se desilo. Igrao sam kasnije manje minuta. Uskoro sam se osećao bolje, nisam vršio pritisak na koleno i mogao sam da igram normalne minute. U plej-ofu nema vremena za oporavak na način na koji bi ti hteo – kaže Bogdan.

Na krjau, ocenio je i svoje partije u prethodnoj sezoni.

– Hoću da nastavim gde sam stao. Hoću da budem još bolji i da dođem do vrha. Moj cilj je uvek da pobedimo, što nismo uradili, pa nisam zadovoljan. Imali smo dosta uspeha, ali nikog to ne zanima sada. Moramo da zaboravimo prošlu sezonu, ovo je novi početak. Ko zna šta će se desiti ove sezone – zaključio je Bogdanović.

MULAOMEROVIĆ: Radio sam sa najboljim, a to je Obradović!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Aleksa Avramović: Kod Obradovića se greške ne prave dva puta! | S01EP22

 

2 KOMENTARA

  1. Na najbolji i dosta slikovit način je u par rečenica objasni da deca razumeju šta to znači igrati košarku na profesionalnom nivou. Koliko god dece da razume njegovu poruku i ozbiljno krene njegovim putem, on je uspeo u svojoj misiji.

  2. U Atlanti je našao sebe i svoju igru verujem da će biti sve volji na terenu , ocekuje ih još jedna naporna sezona ..videcemo mogu li biti uspešni kao prošle

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime