Barselona “pere ruke”: Potrebna je duboka analiza svega što se desilo…

barselona-superliga-saopštenje
Barselona izdala saopštenje povodom Superlige (FOTO: Guliver Images)

Fudbalski klub Barselona oglasio se povodom novonastale situacije vezanu za osnivanje evropske Superlige.

Ovo je samo jedan u nizu saopštenja koja imaju nameru da opravdaju nameru bogatih klubova da naprave neki vid zatvorene lige.

Sada se oglasila i Barselona zvaničnim saopštenjem iz koga se može zaključiti da klub još uvek nije odustao od ove ideje.

-Barselona se ponudila da učestvuje u osnivanju Superlige, takmičenja dizajniranog sa namerom da se poveća kvalitet i atraktivnost produkta koji se nudi fudbalskim fanovima. Odluka je doneta u skladu sa našim uverenjem da bi bila istorijska greška odbiti priliku učešća u ovom projetku.

U skladu sa reakcijom javnosti, smatramo da je neophodna ozbiljna i duboka analiza svega onoga što se desilo kako bi se ponovo razmotrio čitav projekat i eventualno preformulisala ova ideja– stoji u saopštenju klub.

Kako se vama čini ovo saopštenje Barselone?

Barselona ne odustaje: Superliga će se igrati!

Obavezno pogledajte:Košarkaški kviz | NBA EDITION #13 | Testiraj znanje! POGODI KOŠARKAŠA

9 KOMENTARA

  1. Barsa se opravdava diplomatski,pokusavajuci da sedi na dve stolice,ali zna se sta se dogodi tada,jako se nezgodno padne…Od Superlige nema nista i nikakvo preformulisanje nece joj pomoci….

  2. Ma ne moze to da prodje sad su ga preterali..voleo bi da propadnu svi ti vlasnici klubova i da se fudbal vrati narodu..unistili su ga a sad i oni propadajju

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime