Hajde da odmorimo od Superlige: Barselona sprema bombu – dovodi Mesijevog kuma!?

lionel mesi-barselona-psz-transfer-ugovor-serhio aguero
Mesi još nije obnovio ugovor sa Barselonom, ali dobija pojačanje (FOTO: Guliver Images)

Hajde barem na kratko da odmorimo od Superlige i posvetimo se nekim drugim temama. Mada, ne možemo mnogo da “pobegnemo”.

Naime, jedna od “nada” da ova ideja neće zaživeti bilo je i to kako će Superliga uticati na transfere igrača i prelazne rokove, ali sudeći prema poslednjoj informaciji – to nije nikakva prepreka.

Dok se čitav svet prepucava oko Superlige, Barselona radi na jačanju svojih redova, pa planira da jednim udarcem ubije dve muve.

Naime, Barselona je, ako je verovati španskim medijima, ozbiljno “zagrizla” za Serhija Aguera, a time bi ujedno i “naterala” Lionela Mesije da ostane u timu. Barem se tome nadaju.

serhio aguero-barselona-mancester siti-transfer-lionel mesi
Kraj jedne ere, Aguero odlazi iz Sitija (FOTO: Guliver)

Kako se navodi, Aguero i Barselona su blizu dogovra, a obzirom na to da njemu ugovor sa Mančester sitijem ističe 30. juna.

Argentinski i španski mediji navodi da je pred Aguera postavljena ponuda za dvogodišnji ugovor, kao i da bi njegova budućnost trebalo da bude poznata u narednim danima.

Posebno je zanimljivo to što su Aguero i Mesi kumovi, pa bi ovo Lea sigurno odobrovoljilo. Ipak, isto tako postoji mogućnost da Juventus pokvari Barselonine planove.

“Stara dama” mora da se iskupi za promašaj zvai Alvaro Morata, a spekuliše se da bi nova investicija mogao da bude upravo Aguero.

Ko će na kraju pobediti u ovoj trci – ostaje da vidimo.

Superliga dobila još jedan udarac: Ni Lion neće u novo takmičenje

Obavezno pogledajte: Vladimir Kuzmanović: Nije budžet ono što može da napravi ekipu! | MOJ UGAO

 

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime