PROBLEMI ZA FRANCUZE Barselona najavila kaznu zbog skandaloznog snimka

usman dembel-francuska-kazahstan-korner
Grizman i Dembele će dobiti kaznu od Barselone (FOTO: Guliver Images)

Nakon što se pojavio sporni snimak na kojem se nalaze Antoan Grizman i Usman Dembele, oglasio se i fudbalski klub Barselona.

Na pomenutom snimku dvojica napadača Barselone rasistički ismevaju radnike u hotelu u kojem su odsedali, a katalonski klub se izvinio javnosti zbog ispada Grizmana i Dembelea.

– Fudbalski klub Barselona žali zbog nezadovoljstva do kojeg je došlo među navijačima kluba u Aziji zbog videa koji se pre nekoliko dana pojavio na društvenim mrežama. U njemu su naši igrači Usman Dembele i Antoan Grizman pokazali manjak poštovanja prema zaposlenicima u hotelu u kojem su boravili. Takvo ponašanje nipošto ne odražava stavove koje Barselona zastupa i brani – stoji u saopštenju Katalonaca koji su dodali i sledeće:

– Igrači su već uputili izbinjenje i dali do znanja da žale zbog postupka, ali Barselona svejedno zadržava pravo da ih dodatno kazni ako bude potrebe.

POTRESI U ŠPANIJI: “Crvena furija” ostaje bez kapitena?!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Aleksandar Janković: Velike reprezentacije imaju koncept i drže svoj pravac! | Euro 2020 | MOJ UGAO

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime