KAKAV TRANSFER NA POMOLU Barselona hoće Bufona!

đanluiđi bufon-juventus-inostranstvo
Barselona bi da dovede Bufona! (FOTO: Guliver Images)

U danu kada je Đanluiđi Bufon zvanično potvrdio da završava epizodu u Juventusu pojavila se prilično iznenađujuća informacija da Barselona želi legendarnog golmana!

Kako navode italijanski mediji, Barselona je više nego voljna da na leto kao slobodnog igrača dovede 43-godišnjeg fudbalera.

Kako je Barselona već neko vreme u finansijskoj krizi ovoga leta će se fokusirati uglavnom na dovođenje pojačanja koja nisu skupa, a po mogućstvu ne bi bilo loše da budu i besplatna.

Status Bufona, kojem ističe ugovor sa Juventusom ovog leta, se savršeno uklapa u tu viziju. Pored toga, španski velikan bi dovođenjem legendarnog Italijana imao luksuz da proda drugog golmana Norberta Neta i na taj način prikupi dodatan nvoac.

Veruju u Barseloni da je Bufon pouzdanja opcija uprkos tome što je uveliko u petoj deceniji života i da u njemu još uvek ima žara da stavi rukavice na ruke i brani kako ume.

Što se tiče Bufona i njemu je vrlo primamljiva opcija odlaska u Barselonu gde bi pored prilike da se bori za pehar Lige šampiona imao i to iskustvo života u trećoj različitoj državi nakon Italije i Francuske gde je branio boje Pari Sen Žermena.

Pojedini španski mediji navode da su Bufon i Barselona već neko vreme u direktnom kontaktu što čitavoj priči daje na dodatnom značaju…

RAŠFORD NIJE ODUŠEVLJEN MURINJOM: Bilo je teško…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MARKO PANTELIĆ | Priče iz kraja #32

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime