REVOLUCIJA Bajern smislio novi način prodaje ulaznica!

bajern minhen-ulaznice-karte-stadion-alijanc arena
Bajern Minhen je smislio novi način prodaje ulaznica FOTO: Guliver

Veliki je klub Bajern. Jedan od najvećih na svetu. I kako priliči najvećima da postavljaju standarde u Minhenu su došli na revolucionarnu ideju.

Naime, od sledeće sezone kada se navijači budu vratili na stadion više neće moći da kupe klasičnu ulaznicu. U Bajernu su smislili da ona bude digitalizovana i može se nabaviti samo putem interneta.

U još uvek aktuelnom prvaku Evrope objašnjavaju taj potez željom da se ne ulazi u dodatan trošak i koriste resursi koji zagađuju planetu.

– Budući da su održivost, očuvanje resursa i smanjenje emisije CO2 centralna pitanja za naš klub, odlučili smo da na Alijanc areni više ne nudimo štampane ulaznice, kao ni plastične godišnje sa čipom. To će biti naš doprinos zaštiti klime. Svakako pored uštede u proizvodnji i plasmanu istih – rekao je Jan Kristijan Dresen, član marketing tima Bajerna.

Dakle, nema više plastike, kartona i papira kod kupovine ulaznica već je sve digitalno. I ono što je važno za navijače Bajerna karta za utakmicu će moći da se kupi putem mobilne aplikacije.

Uz to, postoji opcija da se rezerviše i parking mesto na stadionu nekoliko dana ili čak nedelja unapred. Isto važi i za kupovinu sezonskih karata, a ne samo onih pojedinačnih.

Zaista je veliki Bajern koji unosi novu inovaciju u svetu fudbala

NA POMOLU NOVI SKANDAL: Iz Juventusa napali sudije na poluvremenu utakmice, posle dobili nepostojeći penal?

Obavezno pogledajte: Nino Čelebić: Biće skandal ako Jokić ne uzme MVP titulu! | SPORT FOKUS

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime