BAJERN OSTAJE BEZ DEFANZIVCA: Lukas Ernandez ide u zatvor?!

Lukas Ernandez-bajern-minhen
Lukas Ernandes ide u zatvor! (FOTO: Guliver images)

Fudbalski klub Bajern mogao bi da ostane bez važnog igrača u zadnjoj liniji – Lukasa Ernandeza. Levi bek mora da se pojavi u Madridu, 19. oktobra, kako bi odlučio u kom zatvoru će da odsluži kaznu na koju je ranije osuđen na godinu dana.

Kako se navodi, tadašnji fudbaler Atletiko Madrida je još u februaru 2017. godine, uhapšen posle žestoke svađe Ernandeza i njegove supruge Amelije. Sud je tom prilikom odredio kaznu od 30 dana društveno-korisnog rada, kao i zabranu viđanja šest meseci.

Ipak, njih dvoje su prekršili zabranu, pa su otputovali zajedno kako bi proslavili medeni mesec. Kada su se vratili, Lukas je priveden i ispraćen do sudije, koji je prethodno izrečenu kaznu pretvorio u zatvorsku od godinu dana.

Advokat igrača Bajerna, pokušao je na sve moguće načine da se kazna preinači u društveno koristan rad, ali mu nije prošlo uspešno. Posle odbijene žalbe, Ernandesu je istaknuto da mora do navedenog datuma da dođe u Madrid.

Ostalo je da se vidi šta će biti sa Ernandezom, ako se sud nekako ne predomisli. Kakva će biti njegova sudbina u nastavku karijere, takođe i kakva će biti reakcija Bajerna ukoliko zaista ostane bez važnog igrača na godinu dana.

LOŠE VESTI ZA MILAN: Sjajni Francuz pozitivan na koronavirus!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Jovan Stojoski: Treneri su imali svoje pulene! | Sport Fokus Meridian S01EP24

13 KOMENTARA

  1. Malo je cudna odluka suda,ako je on u toku kazne ne vidjanja sest meseci, otputovao sa suprugom da proslave medeni mesec,kao neku vrstu pokusaja da normalizuju odnose,a ne da prkose,da ga sud kazni sa godinom dana zatvora….Cudno ,mozda ce uspeti da ga klub i vodece njegove kolege spasu….

  2. JBT par je izgladio odnose, bili na medenom mesecu, ljubav je pobedila i sad umesto da ponište presudu oni hoće da ga strpaju u zatvor, da mu se use…u u život i karijeru.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime