Atletiko i Sevilja do drugog mesta i dobitka na tiketu!

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Englezi igraju kup, ali Španci igraju prvenstvo. Nema danas mnogo fudbalske pone pa treba iskoristiti ono što se samo nameće. Derbi dana odigraće Atletiko i Sevilja, u borbi za vrh tabele u Španiji. Ovaj meč ne sme da se izgubi.

A da li će stvarno biti tako? Misliš li da ovde može da bude remi? Trenutno je Atletiko Madrid drugoplasirani tim u La Ligi i imaju 34 boda nakon 17 odigranih kola. Njih prati upravo Sevilja, koja je dugo bila hit prvenstva i lider na tabeli. Oni imaju dva boda manje.

Atletiko i Sevilja do drugog mesta i dobitka na tiketu!

Derbi današnjeg programa, iako kasnije igraju i Real i Barselona, odigraće dva tima koja ih razvdajaju na tabeli. Ta utakmica počinje u 16:15 i imaš dovoljno vremena da poslušaš iskusne kladioničare. A oni su nam ovo predložili.

Ukoliko očekuješ golove u ovom meču, trebalo bi da probaš sa duplim strelcem. To znači da će jedan igrač postići dva gola na ovoj utakmici, a ova tima imaju igrače koji mogu da urade to. Znamo da su sposobni, treba samo da budu raspoloženi.

A kad već krene sa golovima, nadaj se da će ih biti više od tri. Kvota je ista kao i kod prethodnog predloga, ako jedna ekipa postigne tri pogotka na ovom susretu, pogodio si kvotu 3.50! Verujemo da je vredno pokušaja.

Još jedna zanimljiva igra, koju nećeš moći da odigraš nigde drugde. Ovo je tvoja trostruka šansa, jer ti tri tačna rezultata donose jedinstvenu kvotu. Ukoliko bude 0:1, 0:2 ili 1:2, takođe si pogodio kvotu 3.50! Da li si nekada probao ovako da se kladiš?

Atletiko i Sevilja do drugog mesta i dobitka na tiketu!

Derbi je, pa bi moglo da bude mnogo kontakata. Znamo da Atletiko igra oštro, a možda će im danas Sevilja parirati. Ukoliko se sudija odluči da prvu javnu opomenu pokaže pre drugog minuta, zaokružićeš kvotu 10.

Za kraj nam ostaje samo još klađenje na ukupan broj žutih kartona i kornera. Mi ti nudimo granicu od 17 i kvotu 1.85 da će Atletiko i Sevilja uspeti da je prebace. Imaš neki drugi predlog? Spremni smo da te saslušamo!

Atletiko i Sevilja do drugog mesta i dobitka na tiketu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime