BOMBA: Otišla ponuda za kupovinu Arsenala vredna dve milijarde evra!

arsenal-stadion-premijer-liga-prodaja
Otišla je zvanična ponuda za kupovinu Arsenala! (FOTO: Scarff/Getty Images)

Nezadovoljstvo navijača Arsenala je eskaliralo toliko da su uputili javni apel porodici Krenke za prodajom kluba. I kako je porodica ostala nema na te zahteve nije jedan bogati švedski biznismen.

Naime, osnivač “Spotifaja”, Danijel Ek uputio je zvaničnu ponudu za kupovinu Arsenala vrednu basnoslovnih dve milijarde evra!

Engleski “Skaj” pod vinjetom ekskluzivno saznajte da je ponuda stigla na adresu porodice Krenke i da Ek ima podršku legendi kluba kao i navijača.

– On nas je pozvao i rekao nam da želi da vrati Arsenal na stare staze, da želi da vrati taj DNK klubu, koji je davno nestao. Ne postoje Arsenalovi ljudi u upravi i to je problem. Pokušavamo da nađemo pravo rešenje i sa navijačima. Ek je o ponudi obavestio i navijače. Biće ovo duga borba i Danijel neće odustati od kupovine – rekao je Tjeri Anri.

Osim podrške najboljeg fudbalera u istoriji Arsenala, Ek je dobio podršku i od Denisa Bergkampa, Patrika Vijere i ostalih uticajnih ličnosti.

Ipak i pored svega toga, nedavno je porodica Krenke istakla da uopšte nema nameru da proda Arsenal.

– Naše ambicije su da Arsenal nastavi da se takmiči i nastoji da osvoji najvažnije moguće trofeje i naš fokus ostaje da poboljšamo našu konkurentnost na terenu kako bismo to postigli – napisali su Sten i Džoš Krenke.

Superliga jeste bila povod da navijači zatraže ostavku porodice Krenke, ali je nezadovoljstvo veliko jer klub godinama nije konkurentan u Premijer ligi. Takav slučaj je i ove sezone gde je ekipa tek deveta na tabeli i daleko od bilo kog evropskog takmičenja.

Videćemo da li će porodica Krenke i na ovu zvaničnu ponudu Eka ostati nema…

NA KORAK OD DOGOVORA Barselona dovodi igrača od 25 miliona evra!

Obavezno pogledajte: Nino Čelebić: Biće skandal ako Jokić ne uzme MVP titulu! | SPORT FOKUS

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime