DOBRE VESTI ZA AJAKS: Onani smanjena suspenzija!

onana-doping-uefa-ajaks
Dobre vesti za Ajaks pošto je Onani smanjena suspenzija! (FOTO: Gulver Images)

Veliki skandal je potresao Ajaks kada se saznalo da je Andre Onana suspendovan zbog korišćenja dopinga. Sreća po njega i klub da mu je ta kazna danas ublažena.

Da podsetimo, Onana je suspendovan nakon što je doping test pokazao prisustvo nedozvljene supstance furosemid. Kamerunski golman je tvrdio da je popio lek koji je propisan njegovoj supruzi i da je tako došlo do cele situacije zbog koje je suspendovan.

Međutim, UEFA nije poverovala u tom pa ga je kaznila sa godinu dana zabrane bavljenja fudbalom. To ne samo da je uključivalo utakmice, već i treninge…

Nakon toga se Onana žalio Sudu sa sportsku arbitražu (CAS) u Lozani koji je danas rešio da mu suspenziju smanji za tri meseca. To znači da će fudbaler Ajaksa moći ponovo da se nađe na terenu 4. novembra.

Na Onaninu sreću dozvoljeno mu je da počne sa treninzima već 3. septembra kada će hvatati formu za povratak na gola Ajaksa.

Doduše, postoji opcija da Onana uopšte više i ne obuče dres Ajaksa pošto su ovoga leta sve jače spekulacije da je za Kamerunca zainteresovan Arsenal kome ne smeta suspenzija talentovanog golmana i činjenica da će morati da ga čeka.

Dobra vest za sve strane je svakako da je Onani suspenzija značajno smanjena…

SAVIĆEVIĆ POJASNIO “CEPANJE” BRNOVIĆA: Svi znaju šta sam uradio za njega, njemu na obraz…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Lazar Tufegdžić: Nadam se da cu od ovog leta igrati za Galatasaraj! | Sport Fokus EP07

5 KOMENTARA

  1. Dobro je da ce se brzo vratiti na teren,bilo Ajaxsa ili mozda Arsenala,ali nije dobro sto se zna da se kazne mogu povuci ili smanjiti,treba da postoje pravila koja niko ne moze da promeni….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime