JOŠ UVEK NIŠTA OD PARTIZANOVIH MILIONA: Almerija odbila “smešnu” ponudu za Sadika!

umar sadik-partizan-javor-almerija-transfer-novac-promocija
Partizan još uvek čeka na milione pošto je Almerija odbila ponudu za Sadika (FOTO: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Od momenta kada je Partizan prodao Umara Sadika Almeriji grozničavo se prati svaka vest sa Pirineja u nadi da će milioni od procenata stići u Humsku.

Da podsetimo, Sadik je otišao za 5.000.000 evra fiksno. Plus još po 500.000 evra na konto 50 odigranih utakmica i 20 postignutih golova. Još 3.000.000 evra može da se slije u Humsku ukoliko Almerija izbori plasman u Primeru.

Partizan je zadržao i 40 odsto od narednog transfera Sadika, ali tek kada se odbije onih prvobitno plaćenih 5.000.000 evra.

Istina, Almerija ima pravo da otkupi 30 odsto procenata za 3.000.000 evra. U tom slučaju aktuelnom vicešampionu Srbije svakako ostaje 10 odsto.

Deluje da će Partizan sigurno da zaradi još novca na Nigerijcu, samo je pitanje vremena. Kako finansijska situacija u Humskoj nije baš ružičasta, nadaju se čelnici kluba da će to biti što pre.

Mogla je nada čelnika crno-belih da se ostvari nedavno kada je ponudu za Sadika na adresu Almerije dostavila Valensija!

Međutim, lokalni mediji pišu da je ponuda odbijena i okarekterisana kao “smešna”. To ima smisla s obzirom na to da je Valensija u jako teškoj ekonomskoj situaciji i nema mogućnosti da priušti igrače od po 15.000.000 ili 20.000.000 evra.

Toliko u ovom trenutku Sadik realno košta. Zato se i čeka ozbiljnija ponuda za visokog fudbalera od one koju je poslala Valensija…

Isto tako, navodi se da Sadik nije bio zadovoljan ličnim uslovima koje je Valensija predstavila i deluje da je kompletna priča – pukla.

OVO JE MAKSIMUM: Partizan smanjio kapacitet za meč sa Slovacima i poslao poruku navijačima!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Meridian analaizira EURO!| Sport fokus EP 12

10 KOMENTARA

  1. Jeste da bi nam pare od njegove prodaje u ovom trenutku legle kao budali šamar ali bi bilo bolje da sačekaju pravu ponudu nego da ga prodaju za prvu narednu bolju ponudu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime