Trener Partizana, Aleksandar Stanojević poručuje da ekipa ne dočekuje utakmicu 13. kola Superlige u dobroj situaciji.

Fudbaleri Partizana će u subotu od 17 časova igrati protiv Mačve.

– Igramo protiv Mačve na našem stadionu, nismo u najboljoj situaciji. Cilj je da pobeđujemo u utakmicama, da dođemo do igre i rezultata. Hoću i da se lično uverim ko može da odgovori zahtevima do decembra, jer ćemo napraviti određenu rekonstrukciju tima – rekao je Stanojević.

Trener crno-belih rekao je da nema problema sa motivacijom igrača.

– Najmanji je problem motivisati, ko ne bude motivisan, neće biti s nama. Ovo je filter meni i klubu da vidimo šta možemo i na koga možemo da računamo.

Gosti iz Šapca beleže loše rezultate od starta sezone.

– Imaju neke crvene kartone, poslednji su na tabeli, ali nisu gubili ubedljivo. Igramo kod kuće, u situaciji smo da moramo o sebi više da razmišljamo. Analizirali smo protivnika, ali mi prvo nas da rešimo, pa ćemo lako sa protivnicima – naveo je Stanojević i dodao da će izvesti najjači sastav.

Stanojević je govorio i o Filipu Stevanoviću, koji je prošlo kolo zamenjen na poluvremenu.

– Nije mu lako, on je izuzetno kulturan i skroman momak koji sve to dobro podnosi za 18 godina. Nije lako, možda sam pogrešio što sam ga zamenio protiv Radničkog, ali to sam uradio iz taktičko disciplinskih razloga. Ako neko ne ispunjava taktiku to je za mene veliki problem. Možda je trebalo da istrpim baš iz tih razloga. Verujem u njega, nemam znak pitanja pored njega.

Trener crno-belih je svestan da je pravio greške u prethodnom periodu.

– Bili smo skučeni u derbiju, imali smo mnogo problema. Nisam imao toliko situacija da bih mogao mnogo da pogrešim. Možda Stevanovića nisam morao da zamenim, u Belgiji je možda trebalo da počnem sa Sumom, ali je on rekao da nije bio spreman, doneo je taj gol. I za Metalac možda da nisam zamenio dva stranca na poluvremenu. Ali to kad se završi, ne znam šta bi bilo kad bi bilo Malo je prostora za improvizacije, imali smo problema i sa sastavom i povredama. Nismo imali situacija da smo mogli mnogo da menjamo – zaključio je Stanojević.

Vitas se pokazao već u uvodnim utakmicama

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Najpopularniji SPORTOVI na svetu | Meridian Sport TV | PART 5

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime