POVRATAK U 2015. GODINU: Mitrović o ONOJ majici i presedanu FSS-a!

aleksandar mitrović-srbija-ukrajina-škotska-dragan stojković piksi-majica-okupljanje reprezentacije
Mitrović je govorio o brojnim temama, pa i o čuvenoj majici (FOTO: Starsport)

Aleksandar Mitrović nas neretko oduševljava svojim golovima ipotezima na terenu, ali bilo je momenata i kada nas je ostavljao bez teksta van terena.

Sada već davne, ali ne i zaboravljene, 2015. godine, Mitrović se na okupljanje reprezentacije pojavio u majici na kojoj je bila slika ženskih grudi.

Da li je izazvao salvu komentara? Naravno da jeste. A, kako danas gleda na taj svoj potez?

-Tek sam sleteo iz Belgije, žurio sam da se javim selektoru na vreme, obukao sam prvo što mi je palo podruku. Tek kasnije, kada su izašle fotografije i tekstovi u novinama, video sam šta sam obukao. Sada više pažnje posvetim takvim stvarima – rekao je Mitrović za Informer.

Nastala je tada bura, pa je čak u Fudbalskom savezu Srbije doneta odluka da fudbaleri izlaze pred novinare isključivo u opremi nacionalnog tima.

Mitrovića tada nije štedeo ni Nemanja Matić.

-Ja sam jedan od prvih koji mu je zamerio zbog toga. Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima, već po dobrim igrama i golovima. Pustite da mi to rešimo među sobom. Bilo je kritike. Valjda se više neće ponoviti – rekao je tada Matić.

Pa, Mitre, oprošteno ti je.

EMOTIVNA ISPOVEST ALEKSANDRA MITROVIĆA: Zašto ga nisu želeli u timu, ko ga je čuvao kao dete i zašto je brat ispaštao zbog njegovog fudbala?

Obavezno pogledajte: NIKOLA ŽIGIĆ | Priče iz kraja #31

 

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime