Aleksandar Ilić, poznati srpski MMA borac, je odlučio da svoj šampionski pojas osvojen u Megdanu, srednja kategorija, da na aukciju kako bi pomogao maloj Sofiji.

Ilić je pojas osvojio spartanskom borbom protiv Rumuna Marinike Bejenarua.

Pomozite Sofiji i njenim roditeljima da napravi prvi korak i da usreći svoje roditelje koji se bore kao lavovi u ovoj borbi koja nije nimalo laka i jednostavna! Aukcija traje do 30. jula – napisao je Ilić.

MMA šampion lično će uručiti pojas pobedniku.

Pobednik dobija lično od mene moj šampionski pojas sa Megdana, priliku da trenira i provede dan i večera sa mnom kao nagradu i zahvalnost sa moje strane. Budimo ljudi ujedinimo se kad je nekom pomoć zaista potrebna”, zaključio je Ilić.

Da podsetimo i kompanija Meridijan, kao društveno odgovorna preduzeće, prikupilo je u svojoj akciji 2 miliona za pomoć Sofiji.

BIZARNI BOKS MEČ: Sirene automobila umesto publike

OBAVEZNO POGLEDATI: Meridian prikupio 2 MILIONA za malu Sofiju!!!

15 KOMENTARA

  1. nadam se da ce se naci neko ko ce zzaista znati koliko vredi taj pojas a i zasto ga se nas borac odrekao u humane svrhe.Iskreno verujem da ce neko i od nasih “tajkuna” pomoci u ovoj akciji

  2. svaka ti cast covece veliki,koliko samo u Srbiji ima bogatih ljudi,ali ih to ne zanima i okrecu glavu na drugu stranu,ali nisu svi velikog srca kao ti,svaka cast jos jedanput

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime