Hrvatski MMA borac “prozvao” Džokera: Ilić me je vešto izbegao…

aleksandar-džoker-ilic-mma
Aleksandar Joker Ilić "prozvan" od strane Hrvata (FOTO: Meridian)

Srpski MMA borac Aleksandar „Džoker“ Ilić našao se na meti kritika od strane kolege iz komšiluka.

Nedavno je u Zagrebu održan prestižni FNC turnir u borilačkim veštinama, a tokom njega smo videli jedan rat izvan oktagona.

Rivali su bili mladi hrvatski borac Đani Barbir i Srbin Aleksandar “Džoker” Ilić. A sve je zakuvao Poljak!

Naime Tomaš Jakubiec nije izašao u ring da se bori sa Ilićem pošto je dobio koronu, a onda je Hrvat samoinicijativno uživo objavio da će u ring sa Ilićem umesto sa Jakunbiecom.

Ipak, to je bila samo provokacija Barbira, pošto je znao da ne može da se bori sa Ilićem pošto nije član KSW-a, organizacije u kojoj se Ilić bori. To ga nije sprečilo da pošalje otrovne strelice ka Srbinu!

-Što se tiče borbe protiv Ilića, mislim da je svima već jasno da su me njegov menadžer i on vešto izbjegli. Indirektno me se, od strane njegovog menadžera, išlo prikazati kao borca nedoraslog za nivo KSW-a. Činjenica je da je Ilić borac komu je karijera građena na negativnim skorovima te da je precenjen- napisao je Barbir na svom instragramu pa potom dodao:

-Sve što zna je da trči po kavezu i panično baca levi kik. Susrešćemo se puno pre nego što on to misli, a svima mogu da obećam da će toj starleti glava završiti u zadnjem redu tribina-.

Da li očekujete odgovor Aleksandra „Džoker“ Ilića?

Borovčanin o izazovima: Jedva čekamo Regionalnu ligu, o boksu se priča

Obavezno pogledajte:Vujadin Savić i TEXAS HOLDEM POKER – samo u Meridianu!

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime