VELIKI POVRATAK: Džikić seda na klupu Budućnosti!

partizan-kosarka-džikić-filipovski
Džikić se vraća na klupu Budućnosti! (photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Samo što je danas osvanula informacija da je Dejan Milojević napustio klupu Budućnosti i otišao u Golden Stejt, uprava kluba je ekspresno našla zamenu u vidu Aleksandra Džikića!

Iskusni stručnjak je već jednom sedeo na klupi Budućnosti kada je sa košarkašima tog kluba ostvario istorijski uspeh osvajanjem titule ABA lige i plasmanom u Evroligu.

Zbog slabih rezultata u elitnom evropskom takmičenju Džikić je smenjen, a mogao je da se vrati na klupu Budućnosti i nešto ranije prilikom smene Petra Mijovića.

No, tada se uprava Budućnosti odlučila za Milojevića. Ovoga puta, prenose crnogorske Vijesti, situacija će biti znatno drugačija.

Iako se mnogi treneri preko menadžera nude upravi Budućnosti, za sada Džikiću se daju najveće šanse da dođe i uskoro bi taj posao trebalo da bude ozvaničen.

Džikić je slobodan još od januara prošle godine kada je otišao sa klupe španskog Estudijantesa koji je predvodio ravno šest meseci.

Pre toga je popularni Džile sedeo na klupama Partizana, Krke (dva puta), Lijetuvos Ritasa, Olimpije, Beovuka, a radio je i kao selektor Severne Makedonije uz angažman u ulozi asistenta u Minesoti Timbervulfsima.

NAGETSI DVOSMISLENI: Jokić ima punu slobodu za leto, ali…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Boško Đurovski: Ronaldo bi meni sedeo na klupi! | Moj Ugao

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime