Aleksandar, Dragan i Branko idu na Mundijal! Zašto ne bi i ti? Na tiket si od toga!

Meridian me vodi na Mundijal! To je rečenica koju tri naša najsrećnija igrača već sada mogu da kažu!

Dragan sa Novog Beograda, Aleksandar iz Kozarske Dubice i Branko koji je svoj Meridian Mundijal tiket odigrao na uplatnom mestu Tuški Put su sigurni putnici na Mundijal!

Postani naredni dobitnik!

Da bi i ti bio deo tima koji ide na Svetsko prvenstvo u Rusiju potrebno je da odigraš tiket sa tri para iz Meridian Mundijal lige i da imaš minimalnu uplatu od 50 dinara/ 0.5€/1KM.

A kako su naši najsrećniji igrači uspeli da odu na Mundijal?

“Čuo sam za Meridian Mundijal akciju od operatera iz kladionice, a odigrao sam oko 30 tiketa. Sestra mi je javila da sam dobitnik, a najviše bih voleo da odgledam meč Srbija – Brazil u Moskvi”, rekao nam je Aleksandar, koji ima dva favorita na takmičenju-.

“Navijaću za Srbiju, a moj favorit za osvajanje trofeja je Argentina.”

A imali smo i jedan porodični dobitak! Zabava za oca i sina se pretvorila u put iz snova za Dragana!

Pogledaj koji mečevi su u Meridian Mundijal ponudi!

“Pre svega da se zahvalim Meridianu na ovome, ovo je sjajan gest za kraj ove godine. Ja i sin smo zajedno igrali tikete od prvog dana kada ste krenuli sa akcijom. Naravno da bi najinteresantnije da odem na Brazil, ali i da ne bude ta utakmica nebitno  je. Mi smo u kraju uvek planirali da idemo na Svetsko prvenstvo, Imali smo 1990. šansu, pa onda 2006. godine, sva ostala prvenstva bila su daleko. Tako da mi se sada ta želja ostvarila”, ispričao nam je ovaj igrač.

Dobitnik iz Crne Gore je odigrao samo 3-4 tiketa sa minimalnom uplatom i imao je dovoljno sreće da bude izvučen.

’’Nisam poverovao da sam dobitnik dok me niste nazvali po drugi put. Operater mi je prvo rekao da sam ja dobitnik ali nisam mogao da poverujem. Bilo je to ogromno iznenađenje za mene. Još uvek nisam napravio plan puta ali bih svakako voleo da gledam Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Kvote za osvajača Svetskog prvenstva te čekaju!

Sledeće izvlačenje dobitnika je 31. decembra, pa zašto BAŠ TEBI Nova godina ne bi došla ranije? Odigraj tiket i uz malo sreće – Meridian te vodi na Mundijal!