Ako se fudbal stvarno vrati kući – Meridian će te sjajno isplatiti!

Meridian Kejn
(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Euforija oko Svetskog prvenstva u Engleskoj je neverovatna i svi jedva čekaju meč “Gordog Albiona” sa Švedskom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. A ako Englezi stvarno prođu dalje i osvoje Mundijal – tiket u Meridianu može da ti donese ogroman dobitak!

Jasno je da je Engleska veliki favorit u meču sa Šveđanima, a jedino ti Meridian daje šansu da nađeš kvotu 2.26 na tim Gereta Sautgejta. Šveđani su do sada imali sreće sa žrebom i rezultatima koji su im se poklopili, ali su se pokazali i kao tvrda i disciplinovana ekipa, koja očigledno bolje funkcioniše bez Zlatana Ibrahimovića.

ŠTA OČEKUJEMO U OVIM MEČEVIMA? PRIPREMI SE ZA POLUFINALE!

Sada je udarna igla Švedske Markus Berg, ali upravo je napad deo tima gde je Engleska mnogo jača. Hari Kejn je ubedljivo najbolji strelac Svetskog prvenstva sa do sada postignutih šest golova. Meridian je u svojoj specijalnoj ponudi iskombinovao ova dva napadača. Ako obojica daju gol kvota je 9.00!

Meridian je poznat kao jedina kladionica u kojoj možeš da se kladiš na VAR – a ako se na ovom meču dva puta iskoristi video tehnologija možeš da upetostručiš svoj ulog!

Englezi već dugo pevaju da se “fudbal vraća kući” i veruju da upravo ovaj tim može da prvi put posle 1966. godine vrati titulu šampiona u kolevku fudbala, kvota na to je 5.00.

Euforija na Ostrvu je ogromna, a igrači jako motivisani. Poklopilo im se da su “upali” u lakši deo žreba i u eventuelnom polufinalu bi takođe mogli biti favoriti. Ako prođu u polufinale to će svakako biti najveći uspeh “Gordog Albiona” u prethodne tri decenije!

A kada je u pitanju drugi meč dana – duel između Rusije i Hrvatske, samo u Meridianu imaš razlog više da se kladiš na Ruse. Ako na tiket staviš prolaz Rusije dalje, a Hrvatska pobedi na penale – ova kladionica vraća novac!

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime