U Argentini je proglašena trodnevna žalost zbog smrti Dijega Armanda Maradone, ali je buru izazvala izjava njegovog advokata Matijasa Morle.

Zatražena je i nova istraga iako je obdukcija obavljena.

-Danas je dan velike tuge. U srcu osećam veliki gubitak prijatelja kojem sam bio odan do poslednjeg dana. Ožalio sam ga u sebi, a sahrana mora da bude rezervisana za porodicu – rekao je Morla, a zatim izneo ozbiljne optužbe.

-Na osnovu reči javnog tužioca, neobjašnjivo je da Dijego 12 sati nije bio pod nadzorom medicinskog osoblja. Hitnoj pomoći je bilo potrebno pola sata da dođe. To je idiotski zločin. Ovaj podatak ne sme da ostane neopažen. Tražiću istragu i to do kraja. Kako mi je Dijego jednom rekao, da sam njegov vojnik koji radi bez milosti.

Ostaje da se vidi da li će biti nove istrage povodom smrti po mnogima najboljeg fudbalera svih vremena, Maradone.

Maradona – Dovoljan razlog da svet stane!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: AFC WIMBLEDON | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #30

4 KOMENTARA

  1. izgleda da je doslo do velikog propusta,nemogice da nije bilo pored njega nikog 12 sati a da je pritom operisan skoro i to je moralo da bude,i jos cekanja hitne pola sata,on se do tada i ohladio,a kamoli da mu pruze neku pomoc,zalosno je toliko nemarnosti za jednog boga kako ga tamo nazivaju

  2. Pusten je na kucno lecenje, a medicinskog osoblja nije bilo u kuci.. To jeste zlocin, jer je trebao da bude pod nadzorom s obzirom da je imao nedavno operaciju glave. Strasno, na zalost sve vise je neodgovornih medicinara u danasnje vreme, ali bitno je da traze vece plate

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime