HRVAT U BRAZILU – LOŠ SPOJ: “Aca trica” napustio “kafedžije”!

aleksandar petrović-brazil-selektor-odlazak
Aleksandar Petrović više nije selektor Brazila! (Xinhua/Xu Chang)

Dovođenjem legendarnog Aleksandra Petrovića u Brazilu su pomislili da će napraviti neko čudo. Istina, “kafedžije” su znatno podigle nivo igre, ali je danas i zvanično došlo do rastanka dve strane!

Popularni “aca trica” je četiri godine sedeo na klupi košarkaša Brazila koji su ovog leta napravili veliki kiks neodlaskom na Olimpijske igre.

Preuzmi Meridian sport aplikaciju i odmah dobijaš neverovatan i potpuno besplatan bonus od 2.500 RSD za klađenje!

Upravo je to bila kap koja je okončala saradnju, mada je Brazil u poslednje vreme značajno podigao reprezentativnu košarku.

Mnogi igrači su u NBA ligi poput Didija Louzade (Nju Orleans) i Raulzinja Neta (Vašington) dok su ranije tu bili i Anderson Varežao, Bruno Kabokolo, Kristijan Felisio, Lukas Nogeira…

To je delom i zasluga Petrovića koji je ovog leta ipak odlučio da se vrati klupskoj košarci i preuzme italijanski Pezaro.

– Nakon četiri predivne godine na klupi, mislim da je vreme za odlazak. Odlazim sa bolom u srcu jer se nismo kvalifikovali na Olimpijske igre. Mislim da je vreme za novo poglavlje brazilske košarke.

Za kraj je Petrović poželeo svu sreću Brazilcima.

– Želim svu sreću Savezu, igračima, tehničkom osoblju, navijačima, svima. U Brazilu sam stekao divne prijatelje, bile su ovo četiri nezaboravne godine za mene. Hvala vam svima i srećno u budućnosti – zaključio je legendarni Petrović.

Na kraju, suma sumarum deluje da su Brazil i Petrović bili – loš spoj…

NIŠTA OD DOLASKA U EVROPU: Tomas demanatovao navode!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Napravili smo ozbiljno minsko polje u srpskoj košarci! | Goran Grbović | Meridian Sport Fokus Podkast S1EP21

10 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime