4 DAME, Napoli – Crvena zvezda: Uključenja iz Napulja, Darko Miličić i atmosfera ispred San Paola!

Crvenu zvezdu u sredu od 21:00 očekuje utakmica protiv Napolija na stadionu San Paolo u Napulju, a ekipa Meridiana tim povodom pripremila je specijalan „materijal“, uključujući emisiju „4 DAME“ koju ste mogli da pratite na zvaničnom YouTube kanalu Meridianbet od 19 časova.

https://youtu.be/jWc037UL0Xw

Za razliku od prethodne emisije uoči istorijskog susreta sa Liverpulom na stadionu „Rajko Mitić“, duel sa ekipom Karla Anćelotija najavile su Marija, Jelena i Milena, dok su se iz Napulja sa ekskluzivnim snimcima javili Damjan i Milan koji su ispratili dešavanja oko stadiona i razgovarali sa navijačima Zvezde i Napolija.

Ukoliko niste pratili emisiju uživo, možete je pogledati na našem YouTube kanalu i videti da smo u Napulju razgovarali sa navijačima crveno-belih koji su prognozirali rezultat meča, a pričali su i o svojim utiscima u trećem najvećem italijanskom gradu.

Top 5: Vođstvo Zvezde, gol glavom ili dvostruki strelac u Napulju?

Pored toga, pričali smo i sa Lućanom, stanovnikom Napulja koji razume i govori srpski jezik, a ujedno navija za oba tima, iako je ocenio da će italijanski predstavnik srušiti aktuelnog srpskog šampiona minimalnim rezultatom.

Takođe, snimili smo i navijače neposredno pred susret, a tom prilikom smo „uhvatili“ i našeg bivšeg NBA košarkaša Darka Miličića, a naše dame su na samom kraju emisije sastavili tiket sa predlozima za sve naše igrače.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime