Skandal za kraj godine: Lalatović, srednji prst i uvrede (VIDEO)

Foto: Screenshot

Na konferenciji za medije posle utakmice između Napretka i niškog Radničkog u Kruševcu dogodio se veliki skandal pošto je jedan od navijača domaćeg tima verbalno napao trenera Nišlija Nenada Lalatovića.

U poslednjem meču jesenjeg dela domaćeg šampionata Radnički je zabeležio pobedu rezultatom 1:2 golovima Drinčića i Haskića, a skandal je nastao nakon što je portparolka Napretka Lalatoviću postavila “naručeno pitanje” da objasni kome je uputio srednji prst, rukovodstvu svog ili protivničkog kluba.

Bivši trener Crvene zvezde, ali i kruševačkog tima to je oštro demantovao, nakon čega je jedan od navijača Napretka počeo da vređa Lalatovića.

Drugoplasirani klub šampionata izdao je saopštenje povodom incidenta u kojem se navodi:

„Na konferenciji za medije nakon meča u Kruševcu dogodio se veliki skandal, pošto je na nju ušao navijač Napretka i verbalno napao šefa stručnog štaba Radničkog Nenada Lalatovića, uputivši mu najvulgarnije uvrede.

Sama konferencija počela neuobičajnim pitanjem PR-a Napretka, koje je bilo formulisano na jasan način da se Lalatović isprovocira, a kasnije se nadovezao i već pomenuti navijač, kojem svakako nije bilo mesto u prostoriji predviđenoj za novinare.

Ovo je očigledan pokušaj da se na istorijski uspeh Radničkog baci mrlja. Završili smo na drugom mestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FK Radnički poziva  nadležne insitutucije da reaguju i da kazne FK Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak sa je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog.

Nenad Lalatović smatra da uprkos svemu i svim provokacijama niko ne može Radničkom da umanji ono što je postigao. Apostrofirao je da je ovo uspeh kluba, tima, stručnog štaba, kao i rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevom. Zahvalio se i navijačima, koji su mu na kraju utakmice dodelili pehar za najboljeg trenera što govori o obostranom poštovanju. Naglasio je i da je pitanje PR-a Napretka bilo naručeno, jer ga je pitala o navodno pokazanom srednjem prstu tokom utakmice, što Lalatović oštro demantuje i naglašava da se to desilo da bi delegat svakako reagovao na to i kaznio ga. Nenad Lalatović je na kraju  javno postavio pitanje ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo sve lako moglo izroditi u puno teži incident.“

1 KOMENTAR

  1. Svaka njemu čast kad je izdržao da ne razbije onog majmuna.On da psuje ćerku !!Jebao bi mu ja mamu.A ona kurva da pita o utakmici ona pita za srednji prst.Sramota za FK Napredak.Lalate svaka čast!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime